Forstå processen bag et nyt badeværelse

Byggeprojekter i hjemmet kan trække ud. Mange håndværker er super dygtige, når det kommer til at tænke og designe og udføre løsningerne, desværre halter de bagud med leveringen. Den kommer ikke til tiden. Det ser man gang på gang i flere danske hjem. Men det kan du undgå. Hvis dit badeværelse skal falde til tiden, skal du forstå hvordan det hele starter og slutten. Processen har Badmodul.dk gjort enkelt, på deres sitemap kan du se alle deres side.

 

#1 Inden opstart

Den er vigtig. Spring ikke dette trin over. Her skal du have fortalt din håndværker, hvordan badeværelse skal se ud. Mange håndværkere kan hjælpe med dette, men det er de færreste, der kan give kreative tegninger og løsninger. Find en, der kan gøre dette, så bliver det hele meget nemmere. Og du vil ende med et slutprodukt, der ligner det, du drømte om.

 

#2 Projektet starter

Du har fået en tidshorisont. Vær klar i spyttet og sig, at du forventer de overholder denne. Du kan sagtens sige, at hvis de ikke leverer til tiden, så vil du have rabat.

  • Nedbrydning af elementer
  • VVS installationer og eventuelle elinstallationer

Dette arbejde er vigtigt. Fundamentet bliver lagt. Her er visse krav som din håndværker skal overholde. Det er love, som ikke må blive brudt.

Det er denne type af arbejde, der er hårdt. Du vil opleve lidt larm, for der kan blive båret og hamret dagen lang. Fortæl håndværkeren, hvis der er dage, du ikke vil have de skal komme.

 

#3 Montering af fliser

Gulvet skal lægges. Klinkerne, eller de typer af fliser, du vælger, bliver nu lagt.

  • Montering af fliser
  • Eventuelt nyt loft eller væg

Dette trin kræver, at du på forhånd har valgt nogle fliser. Det vil I have gjort under #1. Fliser kan du ikke spare synderligt på. De koster, det de gør. Hvis du er heldig, kan du købe fliserne på tilbud og spare penge derigennem.

 

#4 Spartling, maling og detaljen

Nu skal de små ting på plads. Denne proces er meget vigtigt, for hvis de ikke bliver gjort ordenligt, vil det med tiden kunne ses. Fugen vil kunne strække sig, knække og det er synd.

Sig, at hvis der sker noget med fugen inden for 24 mdr, så vil du have, at de kommer ud og udbreder det, så det ikke bliver værre.

 

#5 Dit nye badeværelse

Med i din pris er sidste trin. Du får det leveret, men det kan være, her er fejl og mangler. Forvent at de udbreder disse.

Du kan tilbyde, at du selv roder op. Så kan du måske spare lidt, men det er lidt ift. det store og hele.