Spar og tjen flere tusinde kroner på AdWords kursus

Google er fyldt af reklamer. Ikke fordi, at de vildt gerne vil irritere dig. De gør det fordi, at det er her, de tjener deres penge. Årsagen til at de kan tjene penge, er fordi deres kunder tjener penge. Så simpelt er det. Nemmere kan det ikke siges. 

Du kan også tjene penge. Hvis du er heldig og har snilde, kan du sætte en annonce op i dag og tjene penge i morgen. Men så skal du godt nok også være heldig.

Adwords er nemt nok – at sætte op. At lærer og leve for og af, er en helt anden sag. For nogen tager det år at mestrer. Annonceproduktet har været her i ca. 10 år, lidt mere, så det er egentlig nyt. Det er ikke old gammelt ligesom copywriting.

Du kan allerede få en annonce op om 1 time. Sådan fungerer det. Det skal være nemt – at sætte op.

Hvis du vil, og det vil du virkelig gerne, tjene penge, så er det ikke nemt. Det er vildt svært. På 24 timer kan du have brugt 300 kr og fået 0 kroner tilbage. Det er en elendig ROI.

Meget bedre ville være, hvis du tog til et kursus.

8 timer, måske mindre

Den dag du har været mest produktiv, hvad lavede du da? Opnåede du store resultater, du og virksomheden lever godt af?

Vær forsigt. Hvis du stadig lever af og for en af dine store resultater 6 måneder siden, så skal du vidst på kursus. Sådan dybt alvorligt. Sig det til din chef, så sender hun m/k dig fluks afsted.

Du kan komme til adwords kursus overalt i landet. Bureauerne holder dem næsten ugentligt. Efterspørgslen er store – igen, det siger noget om hvor effektiv adwords er. Folk ved, hvad det kabn gøre.

Få penge ind på kontoen

Et kursus kan tage udgangspunkt i jeres konto. Her vil du altså få måske 8 timers rådgivning. Direkte ned i lommen og hovedet.

Du vil blive så skarp på adwords. I stedet for at du vil søge lidt på nettet, uden at vide hvad du leder efter, så vil du selv kunne tage beslutningerne – og sådan bør det være!

Har du det mindste at gøre med online handel, skal du op på hesten. Gå ikke glip af denne mulighed. Både for læren, men bestemt også resultaterne. Adwords er en motorvej. Resultaterne kan komme allerede i morgen, men du skal altså have kørekort til at håndtere de 3 spor.

Så tag da på kursus i adwords.