Ny hjemmeside

En professionel hjemmeside er relevant for enhver seriøs virksomhed og endda også for mange privatpersoner. Selvom sociale medier ofte tilbyder en god tilstedeværelse på internettet, så er der intet, der slår en reel hjemmeside. Her kan Offpiste hjælpe – vi er eksperter i opbygning af hjemmesider, webshops samt online marketing generelt. 

Det får du ud af en aftale med Offpiste

Når du kontakter Offpiste angående oprettelse af ny hjemmeside, så vil vi med det samme tage en snak om dine behov. Det gælder både, hvis du i forvejen har en hjemmeside, der skal fornyes, men også hvis noget skal startes helt fra bunden. Der er ingen risiko, idet du modtager et gratis mockup uden forpligtelser. Her får du altså en idé om, hvordan siden vil fremstå. Det er vigtigt at have en unik hjemmeside, og af den grund tilpasser vi den specifikt efter dine behov. Siden skal helst stemme overens med det som du – eller din virksomhed – står for. Vi vil sammen afgøre, hvad der passer behovet bedst: WordPress-hjemmeside eller en custom side. WordPress-sider opbygges med Divi-temaet som følge af dets fortrinlige brugervenlighed. Et custom site vil også være brugervenligt, men hjemmesidens kode vil dog være lidt mere kompliceret. Leveringstiden varierer, men hvis du har materiale klar, kan vi typisk opbygge din hjemmeside inden for 14 dage.

Hvorfor få en ny hjemmeside?

Uanset om du benytter din hjemmeside til at tiltrække kunder, sponsorer, eller blot skal have et site med CV og anden information, så er det altid vigtigt med en online tilstedeværelse. Med eget site kan du selv kontrollere, hvad der står skrevet om dig på nettet, og med en smule søgemaskineoptimering vil hjemmesiden komme frem, når nogle søger efter dit eller din virksomheds navn. At have en hjemmeside er dog ikke nok i sig selv. Internettet er fyldt med middelmådige og direkte dårligt designede sites, og det er naturligvis bedst at skille sig ud fra dette. Det betaler sig altså med kvalitet, hvilket Offpiste kan hjælpe med. Kvalitet drejer sig både om platform, design, indhold og funktionalitet. Vigtigst af alt handler det dog om at være unik – og det fokuserer Offpiste særligt på, når vi hyres til opgaven. Derfor er det altid relevant at have en god og brugervenlig hjemmeside klar. Måske har du en side, der skal fornyes, eller også har du blot besluttet dig for, at det er tid til at starte op. I begge disse tilfælde er Offpiste klar med assistance!